Friday, July 31, 2009

did i say that i loathe you?

meet my new boyfriend, HAHAHHAHAHA

okay back to serious business ^^


Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with the wedding plan! At the end, choose the people you want to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it's because I want to know about you!=)


1. How old are you?
nineteen

2. Are you single?
yes,

3. At what age do you think you'll get married?
hmm, i don't know, around 25-27 maybe?

4. Do you think you'll be marrying the person you are with now?
i'm not with anyone right now,

5. if not, who do you want to marry?
chuck bass, boleh? hahaha. okay itu melampau. hmm, someone tall, dark and handsome! dan yang paling penting, KAYA. hahahaha.

6. Who will be your bridesmaid & best man?
maid-of-honour: kakngah saya, syafiqah alyani bt mustafa!

possible bridesmaids: soul sisters! and najwa.

flowergirl : segamat sayang (kuma, ika and busok) + farabiha, sara, nabilah & su wei.

Best man: elmo. if he's not the groom. lol :b

7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
garden wedding sounds nice. tak nak bersanding, terima kasih.

8. Where do you plan to go on honeymoon?
milan, italy. dapat honeymoon andddd shopping! LOL

9. How many guests do you think you'll invite?
Nikah: family and close friends only.

wedding : tak tahu, kena tengok budget dulu HAHAHHAHHA

10. Will that include your exes?
tengok lah kalau cukup budget. *rofl

11. How many layers of cake do you want?
enough for everyone to have a slice. (couldn't agree more with ella)

12. When do you want to get married, morning or evening?
morning macam best je. macam sykin cakap, everyone have to wake up early just because i'm getting married. lol.

13. Name the song/tune you'd like to play at your wedding.
damien rice - the blower's daughter, boleh?

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon,fork and knife?
fine dining please.

15. Champagne or red wine?
neither. kita orang melayu, air sirap sudah! HAHAHAHA

16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
settle down some stuff first, then poof, off we go!! LOL

17. Money or household items?
just gimme the money, i know what to do with it. haha

18. How many kids would you like to have?
2 - 3. twins preferably :D

19. Will you record your honeymoon in DVD/CD?
harus, hahahah

20. Whose wedding plan would you like to know next?
1. aki
2.
ANNE
3.
esha
4.
noreen
5.
aboy


Up is where we go from here

can't stop listening to this ;



andd this!



urgghh i want La Roux's sneakers in the "bulletproof" music video, sigh T.T

huhuhu. well i've got lots of things to do today, since i'm going back to segamat on sunday, tsk T_T need to buy some stuff to bring back, and meet up with dearest soul sisters before semua blah. oh and do house chores -.-"

on the other hand,


HAPPY SEXIEST 19TH,
ASMA HANI BT SHAIFUL ANWAR!


another year older, may it turn you wiser.
hope you had a great one, babe. love you lots! :)



head off to Baskin yaw, be jealous hihi byeee!

Wednesday, July 29, 2009

oh dear you look so lost

eh eh, cuba you all scroll balik ke atas. cepat, cepat! I DAH ADA BANNER WOOHOO! ceh, kecoh je lebih. orang lain dah berzaman dah ada banner tak kecoh pun, tsk why oh why am i so lame T_T tapi tak kisah lah, i tetap nak happy jugak, so you all tolong lah sama-sama happy dengan i. HAHA.

btw siang tadi i was bored as hell, sykin pun sama kot so we attacked one of hanis punye fb's post!


hehehehehehe. gila tak ada kerja, kaaaaan? hehe. hanis, i know you love me. xoxo, HAHHAHA

Monday, July 27, 2009

before the possibilities came true, i took all possibility from you

hoh hoh hoh! guess what? i'm hooomeee! just arrived yesterday. i rasa semua orang pun dah tahu yang budak-budak uitm semua dapat cuti seminggu. no no, bukan pasal h1n1 lah. semester break yang dicepatkan, bak kata jpk kat kolej i haritu. seminggu woh, seronok gila! tapi kan, i macam jealous dekat junior2 dan senior2. sebabnya, dia orang dapat cuti 9 hari. i dengan kawan2 part 3 i semua dapat cuti 7 hari je, sebab ada modul xslfjrrgr. -.-" orang lain semua berasak-asak balik, kita orang kena hold dulu perasaan gembira nak bercuti, semua modul punya pasal T.T

tapi kan, since part 1 sampai part 3 la ni, i rasa modul sem ni yang paling best kot. sebab my group mates semua awesome belaka! seriously doh, you guys were the best groupmates i've ever met! *big wet eyes* (dia orang yang paksa i cakap macam ni.) okay tak lah itu ikhlas dari hati. HAHA. anddd saya (tibe2 saya -.-") dapat tahu hari tu yang my lecturer/facilitator untuk modul haritu baca blog i woh!

terkedu sebentar.

bertafakur. ceh, tetibe.












HELLO ENCIK MAZUQ!

*bunyi cengkerik*


haha saja je nak buat gimik.

--------------------------------------------------------------------------------------

okay back to the story, i had fun during the modul. dah lah dilantik as naib pengerusi merangkap assistant ketua projek. tanggungjawab besar tu. ceh bajet macam betul2 kena lantik padahal untuk haritu je wtf -.-" and then sesi pembentangan projek, that was the best part of the modul. seronok tengok meor (pengerusi), ariff (emcee) and azwan@bila bersungguh-sungguh debate pertahankan our projek. terharu T_T and eventhough encik mazuq tak umumkan team mana yang menang, i cukup yakin, team i - Kelab Gedegang yang menang! *terharu lagi T_T*

to conclude, modul haritu memang best lah. (tak, tak. i tak dibayar untuk cakap benda ni berulang kali -.-")

paling best, sebab tak sabar nak balik rumah, sanggup beli tiket pukul 2 pagi hari ahad. betul-betul rakus nak balik tu. lepas tu ingatkan i dengan geng i je yang rakus nak balik secepat mungkin. rupa-rupanya ramai jugak rakan-rakan part 3 lain yang rakus jugak nak balik cepat. ish ish.

so sekarang ni dah ada kat rumah, macam tatahu pula nak buat apa. buku semua tertinggal kat kolej. okay bukan tertinggal. sengaja tinggalkan. HAHA. dah lah, cukup lah liputan untuk hari ni. nanti bila rajin i update lagi. bye.



Sunday, July 19, 2009

and here we are now

hello everyone! sorry of lack of updating. been busy lately. haih. fyi i've started my classes since last monday, and i've done 3 quizzes ever since class started. gila tak boleh bla kaaaan? T.T and lotsa fun things happened during last week. remember i told you i skipped class on the first week kan? when i entered the class for the first time, biasa lah lecturers tanya why i masuk lambat and all. buuttt my bel (english) lecturer paling tak boleh bla. haha.

lecturer I classmates

who's nur farahin?

*raise hand*

why weren't you here last week?

err, i got some family matters

family matters? how many child do you have?

err, none?

ten? kjfergnrkljg (tak ingat apa dia cakap)

hahahahahahahhahaha

-.-"

siut je first class dah kena attack. haha. padan muka diri sendiri sebab tak datang kelas. lol.

btw i nak promote 3 blogshops ni, 2 of it my friends yang punya, while another 1 my friend's sister punya. korang cekidaut okay ;) murah wey, i tak tipu.

  1. the F word
  2. i scream
  3. SOSS
do look at their stuff, all of them are awesome i can guarantee you. awesome things at reasonable price, who could resist that? go visit their blogshop, okay people? HAPPY SHOPPING!





Sunday, July 12, 2009

Red light, can't stop so I spin the wheel

hello everyone! as i'm writing this, i'm already back at segamat tercinta (lol). just got back here last night. fuhh penat penat. fyi i skipped classes since wednesday, haha. and lari balik subang. well not exactly lari, i balik naik bas lah -.-" tak sampai sehari pun lagi, but i miss home already :( eee, sedihnya. kenapa segamat kena jauh daripada rumah? T___T rindu mak lah. rindu ayah,adik,abang. rindu miao jugak lah. and girlfriends. aa i miss everyonee T_T

oh btw, if you haven't notice, i deleted all my old posts :) well it's basically because i don't wanna look back at my pasts. lame excuse, i know.tapi pedulilah apa orang nak kata, it's my own blog suka hati i lah nak buat apa pun dgn blog i. at first i nak tutup je blog ni and open up a new account, but then rasa macam sayangnyaaa, dah la ada followers, HIHI. so yeah i decided to delete the old posts. that way i can keep this blog anddd my followers, YEAYY! ;)

btw i just knew that right now beruang is so freaking desperate to be attached to elmo -.-" like, gila tak boleh bla kau terhegeh-hegeh. euw.

ok la. nak pergi basuh baju. byeee. mwah.