Saturday, August 01, 2009

the littlest things that take me there

ahhh holiday is coming to its end, yours truly have to go back to segamat tomorrow, how saaaad. warga subang jaya mesti rindu kat i nanti kan? haha, gila perasan. padahal takde orang kisah pun, ceh diam la -.-"


segamat.. segamat.. oh segamat..


haih, so pathetic lah i ni T.T


oh anyways i rasa sangat kecewa sebab tak sempat tengok movie ni ;


sumpah kecewa gilaaaaa. i've been waiting to watch this movie for sooo long, but then when it is finally out in theater, i could not watch it. babi lah. i wonder when can i watch it. lepas ni confirm2 dah takde cuti dah, assignments mesti berlambak-lambak, aktiviti kolej, rugby training lagi, eee sedihnyaaaaa. sykin diam lah! tahu lah dah tengok, tsk T_T


habis lah, melepas lah peluang i nak tengok kekasih hati beraksi dalam cerita ni. T_T sekali lagi.


rindunya i nak tengok you beraksi, hahaha wtf gila lucah statement -.-"


nak tengok. nak tengok. NAAAAAAAAK TENGOOOOOOOOOK. okay i bet you guys semua dah rasa annoyed. i shall stop nagging pasal ni before everyone starts to ignore me. hoh hoh.


p/s : boleh tak i nak bawak balik dia orang semua ni balik segamat?

l-r : hanis amri, sykin mustafa, nasha wahid, farah diana yaacob & yours truly.

oh tak lupa jugak atikah zulkhairi dan farah wahidah yunus.

belum balik segamat lagi pun dah rindu kat korang, tsk T__T