Sunday, October 25, 2009

baby are you down down down down down

hello semua orang, final examination nak start dah hari rabu ni. dimulakan dengan killer subject, which is LAW240. paper law weyyh. ulang lagi skali, subjek law. L-A-W = LAW! sorry annoying pulak, stress ni. sebab sekarang ni dah tinggal 2 hari je lagi, but still many more chapters to be read. jifkfdsgpgjhdg.

ohh btw ini jadual final examination i untuk sem ini.


mati hidup balik mati balik -.-" jangan main- main weyh, jadual ni siap terpampang jadi wallpaper laptop. konon nak kasi ingat sikit, final dah dekat tak boleh main-main lagi kena study betul-betul, tapi haramjadah haha.

rasa stress betul lah nak final ni. rasanya macam baru beberapa hari yang lepas membebel dekat teman-teman rapat apahal sem ni kuliah lama sangat tahu-tahu dah habis kuliah dah final pulak. cepat gila masa berlari.

bila nak final ni, kan rasa depressed kan, mesti tiba-tiba rasa rindu kat kawan-kawan lama yang dulunya selalu kasi semangat dan nasihat bila nak jawab periksa tapi sekarang ni dah menghilangkan diri.

yang ada dekat dengan i pun, tetap terasa kita dah jauh, kan Elm?

siapa-siapa ada terjumpa Kyrue, Nacha dan Elmo? tolong pos kat i secepat mungkin ye, kalau tidak, nanti i tak boleh jawab periksa. tak kesian ke?

p/s : i don't miss them. i missed who i thought they were.


Monday, October 12, 2009

when i started to lose hope, there you are, there you bloomed.

i know that i've been abandoning this blog for quite a time. there are so many things to tell, but whenever i wanted to blog, i go blank -.-"

anyways life is okay, there are ups and downs. but more downs than ups. typical me. so yeah. finals is just around the corner, in 2 weeks time if i'm not mistaken. takut weyh! i'm hoping for a rise in my pointer this semester, seriously. last semester's result was.. hmm. sucks.

btw dah 3 weeks straight i went to melaka. like wtf i know. there goes all my allowance. that haven't include things that i've bought there. so now i'm suffering on.. maggis and air filter. haha. but apart from that i think that my dad would be proud if he knows that i have already memorize almost all the jalans at melaka hahaha. so much for positive thinking -.-"

hmm.

i think i'm done. will feed this blog soon, insyaAllah. have a nice day everyone!