Thursday, February 23, 2012

2302.

Beralih arah,


ke sini.





au revoir.

Saturday, October 22, 2011

Paradiseee




Listening to this song... is blissful. Buat aku terbayangkan tempat2 indah. Feels like escaping to beautiful places, be it w family, friends or even alone, i don't mind. Kalau pergi sorang pun macam best je. Boleh buat soul searching. Hihi. Banyak la kau punya soul searching Win. -_-"


If and only if I could go for a vacation right about now...


P/s : Chris Martin ni jangan comel sangat boleh tak? Pakai suit gajah pun macam anyonyonyonyonyo nyomelll. Kalau tak pakai apapa lagi comel. Ehhh. K bye

Friday, October 14, 2011

tora datang lagi

Hi :)



Been hibernating myself from this blogworld for quite a while, and now i'm back to conquer the world. ceh takde la. berangan lebih.





so...







miss me? hihi






p/s: will update soon! in the mean time, terjah la sini kalau rindu nak dengar i bebel hihi.

Monday, August 08, 2011

*

It's funny to see how ignorant can someone be.

Saturday, July 30, 2011

1251

Note to self : I should believe my instinct when it involves N.





Sebab lately ni macam gerak hati aku betul je.







p/s : Salam ramadhan al-mubarak to all muslims. Jangan ponteng puasa ok rakan2!