Wednesday, January 06, 2010

-_______-"

ok kejap tadi baru lepas wish new year jadi baru perasan weh sekarang ni dah masuk tahun 2010? zomg zomg which means this year im gonna turn TWENTY??? aaaaaaa no more teen kat belakang arghh jbjfngkfgmhtkrhl

Tuesday, January 05, 2010

hoh hoh hoh

woah macam lama jugak tak update. new semester dah start, so macam busy sikit biasalah awal sem. ceh alasan. padahal awal sem kelas pun main acah-acah je pergi. oh lagi satu pasal dah tak duduk kolej dah, duduk luar. dah jadi non resident woohoo! bangga habis pakai sticker nr wahaha poyo betul. ha sebab dah duduk luar jadi busy lah sikit mengemas rumah, cuci tandas, mop dapur, masak2. amacam, ada ciri-ciri wanita idaman tak? heh heh diam lah.

ok la ceritakan sikit la eventhough takda sapa kisah pun kan sebenarnya tapi peduli apa blog i suka hati i lah nak cerita apa pun kan. tak suka boleh kelik dekat pangkah atas sana belah kanan desktop korang. i duduk rumah sewa kat german sekarang ni. pk tipu. kat jementah. ha rumah i cool gila weh. ada 8 gadis cantik belaka. hahahaa. rumah teres setingkat, 3 bilik. duduk 8 orang. haha. macam ramai je kan 8 orang. tapi sumpah rumah ni senyap gila. macam duduk 3 orang je. sebab tv belum berfungsi so rata-rata penghuni tidur awal takpun duduk memerap kat bilik tak pun lepak rumah jiran belah depan ketiga ke kiri. sebab rumah depa ada tv. haha. old school habis kan nak tgk tv pergi rumah jiran. hihi. sumil lah kita. ceh tetibe. oh lepas tu jiran depan rumah lelaki. ada yang mcm sumil, tadi baru perasan hehehehehe :B

actually banyak gila benda kelakar jadi sejak duduk rumah sewa ni. yang paling bangang 2nd night kat sini, kunci rumah kitaorang, masterkey hilang. haahhaha. baru perasan kunci hilang pukul 11 malam. sebab esoknya ada kelas, kecoh ah punggah rumah yang bersepah dengan kotak2 barang tak sempat kemas nak carik kunci. lepas tu siap buat meeting kat depan rumah nak korek balik sampah ke tak. haha. jumpa balik dalam box kat bilik ainal & sopek.

lagi apa eh nak cerita. dah takde kot. nanti i post gmbr rumah. hehe. kawan2 nak datang rumah jemput lah datang. bawak makanan skali eh sebab kitorg semua slalu lapar. alamat nanti i email. haha. ok lah dah penat, now nak lepak rumah depan tumpang tengok tv. wahaha. bye.

p/s : sorry post kali ni agak bersepah. mungkin pasal rumah masih bersepah, terpengaruh sikit la. tkde kena mengena tapi tak kisah lah. bye.

p/p/s : eh harini baru 6hb. boleh lagi kan nak cakap happy new year to everyone? pedulik lah. HAPPY NEW YEAR EVERYONE.