Tuesday, March 30, 2010

Monday, March 29, 2010

monday blues

http://formspring.me/farahinwin

you can ask me anything there. hehehe ;)


anyways,
i'm in big trouble.
i can't stop eating since saturday,
i've been eating like a pig.
munch this munch that still i am hungry like i haven't eaten yet.


stress sial.

Tuesday, March 23, 2010

rindu lah.



dekat semua. + dodol si tukang ketip gambar.

Monday, March 22, 2010

if only i get this everyday. hahahaha.

two people totally made my day today.


dzafri adzmi kekasih nur afiqah si housemate cakap saya sumil.

&

faiq ilhan cakap mata saya cantik.




awww. i'm flattered.
thank you guys :p



hahahahahahaha



btw baju kurung berlubang sebab kena rokok time dinner tadi. thank you akmal ali.

:)



i had an extremely awesome weekend, surrounded with a bunch of awesome people. no words can describe how happy i was. and now it's time to get back to real life. sigh. i feel a burden of stress already -__-"

anyhoo, thank you for the great company. you guys know who you are. ♥
i wish i had more time to spend with all of you, but tak apalah. there's always next time. kan?

missed you guys already. :'(

Monday, March 15, 2010

sentap sikitttt

aku penat lah buat baik dengan orang.
sebab in the end nama aku diburuk2kan jugak.
memang la aku cakap aku tak peduli apa orang nak cakap.
tapi agak2 lah bai,
sentap jugak lah kan kalau dah selalu kena.

celaka babi kau,
tak payah lah nak jaja cerita kat orang.

hah ni lah orang yang ada darah melayu.

bodoh.

Sunday, March 14, 2010

special

haiiii. ingat i lagi tak?
tak ingat?
okay bye.


wahaha. okay hari ni ada 2 je pengumuman penting.

pengumuman 1

Happy Sexiest Twenteen Birthday NURUL ASYKIN MUSTAFFA!


dan pengumuman 2

Farewell, AZLAN HANIF. i miss you already.

azlan yang lelaki tu. well obviously. ada pulak perempuan nama azlan -_-"


i felt bad because i couldn't come home to meet these two people pada hari penting diaorang. but what to do, i have commitment here which i can't simply ditch.

i'm truly sorry for not being there with you guys.

anyways i still tried to, well, be there with them.
walaupun memang tak nampak badan besar gabak ni kat sebelah diaorang -_-"

for sykin,
waktu eve of her birthday, some of our closest friends tried to surprise her, but the attempt tak jadi. so they ended up lepak at starbucks and i tried to contact her through skype and msn for god knows how many times. but it didn't work out, so jyeah, kesimpulan yang dapat dibuat adalah teknologi tak selalunya membantu. hahaha. pasrah je lah. tapi sedih sikit. :(

hmm.

ok lah. tak nak bebel panjang.

so, SYKIN,

for the 3850961th time, happy twenteen birthday! i hope you had an awesome day. but i bet mesti tak awesome mana pun kan sebab i tak ada sama. tak payah deny. i tahu you malu nak mengaku. hahaha. lagi 1. tak call i punnn. damn you. kau hutang aku satu call! i tuntut nanti. ok dah.

and as for Azlan,

he left for germany to further his studies. awesome kaaan? supposedly i went back and send him to the airport. tapi.. sigh. and the best part is, aku dapat cakap dengan dia 29 saat je, sebab waktu aku call dia dah nak naik plane? terbaik. memangggg paling terbaik.

sorry Alan tak dapat hantar. aku sedih sikit tak dapat jumpa kau. sebab last jumpa kau bulan januari, time kau datang segamat tu. im gonna miss you brahh. well infact aku dah rindu kau pun. good luck dekat sana. belajar elok2. jangan lupa diri. jangan lupa aku jugak. haha. ok dah tu je.

bye.