Sunday, January 30, 2011

Can you read my mind?

It feels good to know that you're as eager as I am in getting to know each other. Well at least, i know that this time, aku tak bertepuk sebelah tangan. Ke aku salah tafsir lagi dan masih syok sendiri aku pun tak tahu. Tapi tak kisah lah. I'm happy with the progression. Eceh kau perasan lagi.


Ehh abaikan je lah apa yang aku tulis kat atas ni. Saja mengada aku ni.


It's been raining like it won't stop. I love the weather, but, haih tak suka sebab aku asyik rasa nak baring2 je atas katil and do nothing. Dasar pemalas betul. Mana tak gemok. Ehh?

Risau. Dengar cerita Segamat dah banjir? Maknanya UiTM extend cuti lagi seminggu ke? Ceh jangan nak berharap sangat lah.

Hopefully rumah sewa atas bukit terselamat daripada banjir. Tak sanggup rasanya nak kena buat sesi pembersihan. Kan dah cakap. Dasar si gemuk pemalas aku ni. Heh.

Oh by the way. Lagi dua hari aku dah nak legal untuk bergamble dekat Vegas. Hihi.

Maksud tersirat adalah, i'm turning 21, people. Bukan nak ajak kau pergi gamble thanks. Paling aku reti, main kad biasa2 pun nak tercirit ok bye.

Moga masih bernafas pada hari tersebut. Amin.

Saturday, January 29, 2011

Of rainy days



Been listening to this track over and over again.

Wednesday, January 26, 2011

random

I think i should stop eating now. And start my old routine to lose weight again. Ah yes, the unhealthy routine. Because i'm gaining more fats from day to day. And i think that is the only way to lose weight easily.

yes, aku obsessed nak kurus sekarang.

this feeling sucks. I feel ugly most of the time.

So jyeah, something need to be done. I shall walk the talk.




Good bye comfort food. See you again in.....March? Haha i don't know. We'll see how it goes, shall we?

:)

Tuesday, January 25, 2011

1100 KM.





Segamat - KL - Penang - KL - Segamat
Selatan - Utara - Selatan
1100 Km.

Mission accomplished!

Finally. Dah jejak kaki ke Penang. Dah tak jakun dah. Hihi.

By far it was the best and the longest road trip i ever had. The one that i won't forget. Tak sabar nak cerita kat anak cucu aku nanti. Ehh? Ok abaikan.

Now it's time to go back to reality.

Hello tests and quizzes! Please don't be mean.

Friday, January 21, 2011

counting days




I miss home.
I miss my parents.
I miss my brothers.
I miss my girlfriends.

Can't wait for mid-semester break!

apart from that, to cure this homesick feeling heheheh I'm going to Penang! for the first time. seriously. call me noob, mampus kau. aku excited ni. haha.

ze friends said we're leaving at 2pm. It's almost 1pm already and i still haven't pack my stuff yet. awesome.

toddles!

Sunday, January 16, 2011

Om nom nom



Nak ni je dalam masa 2 minggu lagi. Boleh tak? Please? Pretty pleaaaase? Hihi. :3

Should i stay?

Or should i walk away?

You have no idea how disappointed i was when the truth came out.

Kecewa. Yang teramat.

Friends come and go. I once wished that you guys would stay.

But now, i just don't care. You may do whatever you want. Whatever you wished for. And i'll do the same.

I won't bother.

Because now i know, you are NOT worth it.

------------------------------------------------------------------------------------

I'm tired of pleasing other people.

Bila senang, duit berkepuk & mampu berjoli sakan, kau blah macam tu je.

Bila duit dah habis, bermasalah, baru nampak batang hidung kau. Dengan muka menagih simpati, aku layankan je selama ni.

I'm not your toy, okay?

Yang boleh kau gunakan untuk kepentingan kau.

Aku je yang nak kena jaga hati kau, puaskan segala kehendak kau, ehhh lemak lah macam tu!

Aku dah tak peduli. Dah tak kisah.

Mampos kau.

Saturday, January 08, 2011

why so serious?

semua orang yang makin sensitive ke aku yang insensitive sejak dua menjak ni?








anddd, i hate you S. 2 kali dah kau potong aku. 2 kali. dem yu. fine aku loser bye.