Saturday, October 22, 2011

Paradiseee




Listening to this song... is blissful. Buat aku terbayangkan tempat2 indah. Feels like escaping to beautiful places, be it w family, friends or even alone, i don't mind. Kalau pergi sorang pun macam best je. Boleh buat soul searching. Hihi. Banyak la kau punya soul searching Win. -_-"


If and only if I could go for a vacation right about now...


P/s : Chris Martin ni jangan comel sangat boleh tak? Pakai suit gajah pun macam anyonyonyonyonyo nyomelll. Kalau tak pakai apapa lagi comel. Ehhh. K bye

Friday, October 14, 2011

tora datang lagi

Hi :)



Been hibernating myself from this blogworld for quite a while, and now i'm back to conquer the world. ceh takde la. berangan lebih.





so...







miss me? hihi






p/s: will update soon! in the mean time, terjah la sini kalau rindu nak dengar i bebel hihi.